Vier dagen half pension in het Loods!

September 2024 - februari 2025

Volledig verzorgd in het Loods

Een paar dagen naar Vlieland zonder zorgen? Overnachten en uit eten op dezelfde plek? Het kan bij het Loods Hotel en Loods Café. Iedere avond hebben wij een tafel voor je klaar staan. Je kiest uit heerlijke gerechten van onze verrassende menu kaart en hoeft daar de deur niet meer voor uit! Een afzakkertje? Blijf gezellig nagenieten in het Café, iedere maandag kan dit met live muziek.  Het uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel en een borrelplank in het Café maken onderdeel uit van dit leuke arrangement.  Kom gezellig genieten van ons hotel, het Café en niet te vergeten ons veelzijdige eiland. Mogen wij je binnenkort als onze gast verwelkomen?

Inhoud arrangement:

– 3 overnachtingen
– dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
– 3 avonden een 3 gangen keuze menu in het Loods Café
– borrelplank in het Loods Café (bij aankoop van twee consumpties)

Boekingsperiode

Dit arrangement is te boeken in de maanden oktober, november, december 2024 en januari, februari 2025.
Aankomst: zondag, maandag of dinsdag.

Tarieven

Prijs vanaf € 207,00, per persoon (afhankelijk van de te boeken data).

Prijzen zijn op basis van een 2 persoons verblijf.

Huisdieren zijn in overleg toegestaan bij het Loods Hotel Vlieland (€ 16,50 per nacht). Honden zijn toegestaan op geselecteerde kamers. 1 hond per kamer.
Er zijn geen honden toegestaan op de Charme kamers en in de Suite.

Als verhuurder zijn wij verplicht toeristenbelasting van je te innen en aan de gemeente Vlieland af te dragen. In het jaar 2024 is de toeristenbelasting € 2,20 p.p.p.n. Arrangement prijzen zijn excl. toeristenbelasting (alleen voor personen van 4 jaar en ouder).